Agenda

Event Management Workshop

Event flyer

Georganiseerd door Kazerne Reigersbos en Kokeb Haile

Bekend van zijn betrokkenheid bij Connekt Amsterdam, Kweekvijver Festival en SMIB x TNO Fest.

In samenwerking met Kazerne Reigersbos, kondigen we met trots de tweede editie van onze Eventmanagement Workshop aan.

Deze editie vindt plaats in het culturele broedplaats centrum Kazerne Reigersbos en heeft als doel de gemeenschap in stadsdeel Zuidoost te versterken en verrijken. De workshop is specifiek ontworpen om lokale bewoners en ondernemers te betrekken en te empoweren.

Deze keer breiden we het programma uit met een reeks van onderwerpen die essentieel zijn voor iedereen die zich bezighoudt met het creëren en beheren van evenementen. De deelnemers krijgen inzichten in creatieve conceptontwikkeling, marketingstrategieën, het verkrijgen van subsidies en evenementenvergunningen, evenals het plannen van programmeringen en producties.

We zullen ook dieper ingaan op de specifieke uitdagingen en kansen die komen kijken bij het organiseren van evenementen in nachtclubs, poppodia, en buitenterreinen. Daarnaast komt ook het belang van begroting, sponsoring, en het opbouwen van een sterk netwerk uitgebreid aan bod.
Voor deze editie hebben we een diverse groep sprekers uitgenodigd, waaronder dj Ricks, clubprogrammeur Shaniel, en vertegenwoordiger Ashna Goerdat van de gemeentelijke afdeling evenementen, naast mijzelf, Kokeb Haile. Samen brengen we een breed scala aan ervaringen en perspectieven om de deelnemers niet alleen te informeren, maar ook te inspireren en te motiveren.

We kijken ernaar uit om onze kennis en passie voor evenementenmanagement te delen met de gemeenschap van Zuidoost en verder.

Entree gratis – RSVP via de link

locatie:Remise
Datum:19 april 2024
tijdstip:5:30 - 9:00